Izjava o privatnosti 2018-04-04T07:51:56+00:00

PRAVILA O PRIVATNOSTI
Ova Pravila o privatnosti opisuju praksu Boho Travel Art agencije o prikupljanju, korištenju i objavljivanju prikupljenih podataka koje dijelite tijekom korištenja svojih usluga. Ova turistička agencija poštuje Vas i Vašu privatnost i držati će Vaše privatne podatke povjerljivima. Pravila o privatnosti ove turističke agencije odnose se na web stranicu www.bohotravelart.com. Osobne podatke dajete dragovoljno, i to one koje su nužne u procesu realizacije tražene usluge. Koristeći je, pristajete na ovo Pravilo o privatnosti.
Informacije koje Boho Travel Art skuplja
Prikupljamo vaše osobne podatke kada ispunite obrazac za upit, pošaljite e-poštu i napravite rezervaciju. Prilikom popunjavanja obrasca od vas se traži da unesete svoje ime i adresu e-pošte. Kada naručujete i rezervirate putem e-pošte, od vas će se možda tražiti da napišete više informacija kao što su vaša adresa i telefonski broj za kontakt. Posjet web stranice www.bohotravelart.com je anoniman.
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. (“Google”) koji koristi tzv. “Kolačiće”, tekstualne datoteke koje su spremljene na Vašem računalu i omogućuju web stranici da analizira način na koji koristite web stranicu. Možete spriječiti spremanje kolačića putem relevantnih postavki u pregledniku (više informacija potražite na adresi http: //www.google.en/policies/technologies/ads/, no budite svjesni da to može spriječiti da koristite punu funkcionalnost ove web stranice.
‘Kolačići’
‘Kolačić’ je mali komad podataka poslan od web stranice i pohranjen u korisnikovom web pregledniku dok korisnik pregledava tu web stranicu. ‘Kolačić’ nije program i ne može nositi viruse. Služi prvenstveno za informacije o pretraživanju.
Kako Boho Travel Art koristi prikupljene informacije
Informacije koje podijelite s Boho Travel Artom mogu se upotrijebiti za prilagodbu Vašeg iskustva, kako bi pružili sadržaj prilagođen Vama, kao što su npr. relevantnije informacije u svrhu poboljšanja usluge kupcima i web stranice. Vaša povratna informacija – Anketa o zadovoljstvu korisnika Travel Agencije anonimna je, osim ako ne želite ostaviti adresu e-pošte.
E-poruke s novim informacijama će se periodično slati. Ako ne želite primati buduće e-poruke, molim Vas da to javite.
Informacije koje Boho Travel Art dijeli
Informacije prvenstveno koristi vlasnica turističke agencije. Vaši podaci neće biti dostavljeni trećoj strani bez prethodne suglasnosti. Ova se pravila o privatnosti odnose samo na podatke prikupljene putem naše web stranice i e-mail komunikacije.
Dopuštate da se neke od Vaših podataka (npr. fotografije) koriste u svrhu marketinga Boho Travel Art.
Podaci koje dobijemo od vas čuvaju se do 3 godine.
Informacije koje se čuvaju nisu kriptirane, ali su zaštićene od neovlaštenog korištenja.
Promjene naših pravila o privatnosti bit će objavljene na web stranici Boho Travel Art turističke agencije.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za Pravila o privatnosti, molim Vas da nas kontaktirate:
info@bohotravelart.com
T.A. Boho Travel Art,
Mosorska cesta 11, 21310 Omiš
+385 (0)98881016