Biciklistički razgled Osijeka 2018-04-24T11:18:35+00:00

Project Description

BICIKLISTIČKI RAZGLED OSIJEKA

Poludnevna vožnja biciklom kroz grad s najviše biciklističkih staza u Hrvatskoj

Photo: Samir Kurtagić

Jeste li spremni za pustolovinu?

Kontaktirajte nas

Priprema, pozor, zavrti pedale i kreni u otkrivanje najvećeg slavonskog grada uz pratnju lokalnog vodiča i na, kako i priliči gradu s najviše biciklističkih staza – biciklu. Osijek je jedan od najvećih gradova-prijatelja bicikla u Hrvatskoj, premrežen s četrdesetak kilometara biciklističkih staza. Obzirom na njegovu dugu tradiciju bicikliranja, sjednite na bicikl i stopite se s brojnim Osječanima koji za prijevoz koriste upravo bicikl.

Rijeka Drava se prelazi preko dva mosta. Obzirom da krećemo iz Tvrđe, prvi most koji ćemo prijeći je dravski most koji spaja Slavoniju s Baranjom. S druge strane rijeke Drave pruža se prekrasan pogled na stari dio grada – Tvrđu. Biciklirajući uz rijeku, dolazimo do drugog dravskog mosta,  visećeg pješačkog mosta gdje nastavljamo vožnju uz Dravu sve do centra grada gdje ćemo posjetiti osječku konkatedralu Svetog Petra i Pavla. Uz konkatedralu ćemo se kratko odmoriti uz kavu ili sok u jednom od obližnjih kafića. Nakon pauze slijedi povratak u Tvrđu, ali ovaj put kroz grad.

Na ovoj urbano-biciklističkoj avanturi zaustavljat ćemo se  na različitim kulturno-povijesnim lokacijama te na aktivan način upoznati grad Osijek.

Opis izleta je informativnog karaktera i nije obvezujući. Vrijeme i mjesto polaska, kao i dodatne usluge (najam bicikla) se mogu prilagoditi Vašim željama. Molimo pošaljite upit za konačnu ponudu.

ŠTO JE UKLJUČENO

Turističko-biciklistički vodič, po želji piće i objed

NAPOMENA

Molimo ponesite udobnu odjeću za bicikliranje, biciklističku kacigu te bocu s vodom

INFORMACIJE O REZERVACIJI

Po dolasku molimo predočiti voucher u papirnatom ili elektroničkom obliku, ovisno o naputku kojeg ste dobili prilikom potvrde rezervacije

Detalji

GDJE

Osijek

MJESTO SUSRETA

Trg Sv. Trojstva u Tvrđi

TRAJANJE

2-3 sata

KADA

po dogovoru

CIJENA

Cijena ovisi o broju osoba i trajanju, a formira se po upitu

MINIMUM

2 osobe

MAKSIMUM

8 osoba

Fotografije

Photo: Samir Kurtagić

Pošalji upit

IME I PREZIME *
DATUM POLASKA *
BROJ OSOBA *
EMAIL ADRESA *

NAZIV PROGRAMA *

PORUKA

Photo: Samir Kurtagić