Info 2023-02-28T08:05:59+00:00

O WEB STRANICI

Photo: Mario Romulić

Web stranica slavonia-baranja-travel.com svojevrstan je turistički vodič kroz sjeveroistočnu Hrvatsku. Želja mi je bila podijeliti svoju ljubav prema Slavoniji i Baranji, otkriti njihovo bogatstvo kulturne i prirodne baštine, razotkriti ljepote te navesti brojne mogućnoti koje bi vas inspirirale na put i nove doživljaje.
Sjevernoistočni dio Hrvatske sastoji se od 5 županija te različitih povijesnih i zemljopisnih područja pa se iz praktičnih razloga, na ovaj kraj referira samo jednim imenom – SLAVONIJA.

Osim što želim ukazati na vrijednosti i mogućnosti Slavonije kao turističke destinacije, želja mi je i motivirati sve putnike, a buduće posjetitelje bilo koje destinacije na razvijanje osobne kulture putovanja.

Pod tim podrazumijevam:
– poštivanje destinacije u koju se putuje,
– putovanje sa svrhom, odnosno ciljem da se upozna s pričama, običajima i tradicijom kraja u koji se putuje te
– interakciju s lokalnom kulturom i načinom života

Pozivam sve radoznale, tragaoce novih doživljaja i znanja da se sami uvjere u ljepotu i bogatstvo atraktivnosti i raznolikosti Slavonije, da je posjete i prepuste se njezinom šarmu.

Nadam se da ćete uživati boraveći na web stranici, ali i pronaći nešto što ste oduvijek htjeli učiniti, a do sada niste znali gdje i kako.

SLAVONIA BARANJA TRAVEL
  • Informativna web stranica

  • Tel/Fax:
    Mob:

  • Osijek

  • Radno vrijeme:

Kontakt

Stranica je trenutno u procesu promjene te molim za strpljenje.